jerczi Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Wypełniam quest na Bagnach, gdzie mam znależć 5 monlitowców i zlikwidować.. na mapie mam zaznaczone pięć kóleczek, gdzie powinni być monolitowcy...Jak się okazało, po długich poszukiwaniach, znalazłem jednocześnie ich dwóch, których zlikwidowałem zabierając jedną notatkę...w tym momencie na mapie zostało jedno kółko w których powinno ich być trzech...Ale niestety mimo długich poszukiwań w tym rejonie nie mogę znależć pozostałych trzech monolitowców...Może mi ktoś podpowie o co tu chodzi...z góry dziękuję za podpowiedź... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Monolit spawnuje się tylko w jednym z podanych miejsc. Jeżeli masz notatkę to wracaj do zleceniodawcy i oddaj. Kolesie często pojawiają się koło wagonów kolejowych tam gdzie przejście na Agroprom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dopyl Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Dokładnie tak tylko notatka jest potrzebna a to czy zabiłeś wszystkich monolitowców nie ma znaczenia.Ja też miałem podobnie zespawnowali się koło tego wagonu ale nie było tam wszystkich pięciu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerczi Posted November 25, 2011 Author Report Share Posted November 25, 2011 Wszystko się zgadza...Wielkie dzięki za podpowiedź... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts