czernobyl10 Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 (edited) SAMOCHODOWA INSTALACJA ROZLEWCZA ARS-14 i ARS-15 przeznaczona jest do pełnej dekontaminacji, dezynfekcji i odkażania uzbrojenia i sprzętu wojskowego, odkażania i dezynfekcji poszczególnych odcinków terenu i dróg podejmowania czasowego składowania, transportu i wody odgazowywanie sprzętu, rozwiązania o różnych pojemnościach i zestawy specjalnej obróbce i podgrzewania oraz przetankowywania roztworów z jednego pojemnika do drugiego. Ponadto, ARS-15 zapewnia ciepłą wodę oraz 60-70 C w przygotowaniu roztworów wodnych kąpieli obliczania i może być używany do gaszenia pożarów. Edited December 1, 2011 by czernobyl10 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolaps111 Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Zdaje się że są to od góry:ZIŁ-131 oraz URAL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naznaczony Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Mi się też wydaje że to na górze to ZIŁ.A co do ziłów to macie na jakimś forum wynalazłem zdjątka ziłów na złomowisku pojazdów w Prypeci http://www.samochody...php?f=8&t=24092 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolaps111 Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Ziły są niezłe mam okazję czasem jeżdzic takowymi 8 cylindrów v pali to 40 na 100 ale są bardzo sprawne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted December 4, 2011 Author Report Share Posted December 4, 2011 Chodzi o to że żadnego z tych wojskowych pojazdów nie widziałem w grze choć na zdjęciach z cmentarzyska maszyn jest mnóstwo porzconych ARS-ów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naznaczony Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 Wiele rzeczy powinny być a ich nie ma Powinniśmy się cieszyć że chociaż taki produkt nam wydali :D.Swoją drogą jestem ciekaw jakby wyglądał stalker w 100% realistyczny,duża prypeć,lasy i przede wszystkim cmentarzysko pojazdów.Założę się że by wtedy o wiele więcej zajmował Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szewczenko Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 (edited) Cmantarzysko maszyn w cieniu czarnobyla i czystym niebie jest małe w porównaniu z oryginalnym cmentarzyskiem w Czarnobylu. Znalazłem zdjęcie ZIŁA strażackiego,duża ilość tych pojazdów została wysłana do gaszenia reaktora nr 4 i usuwania wszelkich skutków awarii Edited July 18, 2012 by Szewczenko 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts