Junx Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 (edited) Po ciężkich dyskusjach ze sobą postanowiłem zacząć tłumaczyć tego moda. PS. Ta wiadomośc pewno część ucieszy :D Edit: Stan polonizacji na dzień 08.12.2011 jest ok. 50%. Kończę już opisy przedmiotów (części), miejsc, i nazwy NPC (unikakowych). Pozostają nazwy guestów, broni oraz części przedmiotów. I są polskie znaki PS. Nie wiem ile jeszcze zostało bo to jest szacowane "na oko" więc jest mało lub jeszcze dużo. Edited December 8, 2011 by Junx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonely Mercenary Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Czekamy z niecierpliwością :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted December 9, 2011 Author Report Share Posted December 9, 2011 (edited) Trochę jeszcze mam roboty i jakiś błąd mam :/ ale poradzę sobie z tym jakoś do tygodnia mam nadzieję skończyc :) Edit: Mam problem z dyskiem (6 lat swoje robi) i już jest chyba na wykończeniu a nie stać mnie na nowy (niestety) i tłumaczenie zostawiam. PS. Jak ktos jest zainteresowany tym co jest niech pisze na PW. Jest też błąd bo pewno gdzieś nie "zamknąłem" czegoś w jakimś pliku. Edited December 9, 2011 by Junx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts