jerczi Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Gdzie mogę znaleźć szczególnie wytrzymały kombinezon stalkera dla Biesa...szukałwm bez rezultatu... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Kombinezon, który znalazłeś w kryjówce Streloka..podziemia Agropromu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 To wszystko nie jest zawarte w poradniku? Bo chyba ktoś próbuje nabijać posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 W tym problem, że ja ten kombinezon wcześniej prawdopodobnie sprzedałem...a co do nabijania postów, to jest dla mnie rzecz drugorzędna i nie powinieneś mi tu przygadywać...w poradniku niestety nie wszystko można wyczytać... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Kombinezon jest w drewnianej skrzyni ( w poradniku nie pisze o tym), moze to nie ten sprzedałeś, ja skrzyń nie przeszukuje wiec znalazłem przypadkiem ,bo myslałem że bug ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 W tym problem, że ja ten kombinezon wcześniej prawdopodobnie sprzedałem Jeżeli sprzedałeś, inny kaftan go nie zastąpi...dostępne opcje.. 1..zadanie poboczne nie zaliczone.. 2..dopisać do sprzedaży u handlarza 3..dopisać jako nagrodę za zadania cykliczne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi