malakas Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Tak wewnętrzne...to dysk alternatywa dla talerzowego Samsung HD103SJ 1TB...wielokrotnie szybszy szczególnie na SATA 3.. Tak jak pisał Korn06...wstawiasz tam system i gry z których korzystasz...reszta pozostaje w magazynie na SATA2. // Ta płyta ma kontroler SATA3 więc zakup SSD jest opłacalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Malakas ... jest sens kupować? http://www.komplett....aspx?sku=585007 korn06 ..miałeś coś z dysku polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Buber, widzę że nie zwracasz uwagi na cenę, więc bierz tego : http://dyski.cdrinfo.pl/benchmark/OCZ-VTX3MI-25SAT3-120G/738.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Pamięci RAM z timingiem CL9 nie warto kupować...szukaj 8 GB z timingiem CL8...CL7 W Twoim kompie dysk SSD można dorzucić tak by był sens wymiany...sata3 zrobi swoje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 ok...ale 120 GB to trochę niewiele.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 ok...ale 120 GB to trochę niewiele.. Buber... nie wiem czy się zgrywasz? Jeśli za mało, to weź drugi taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Teraz mam 1TB to tak stwierdzam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 No to przecież dalej możesz go mieć- post 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Aha...no tak. Widzę ,że teraz ciężko mi będzie samemu złozyć sprzęt...chyba już nie jestem w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Nie ma kłopotu..jeżeli chcesz duży SSD można kupić i duży. Rozwiązanie o którym mówi Korn jest czysto praktyczne i ekonomiczne...system i niezbędne rzeczy na SSD..reszta danych w obecnym dysku który jest jako magazyn. W takiej konfiguracji nawet 80 GB SSD da sobie radę, 120 GB to optymalne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Buber, jak założysz ten dysk, napisz jak sprawdza się w praktyce- czas uruchamiania systemu, wczytywania sejwa z końcowego etapu DMX itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Hmm..to będziesz musiał przynajmniej do końca stycznia poczekać bo chyba jednak zmienię cały zestaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi