LordDino Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Przez przypadek dziś usunąłem użytkownika czernobyl10 bardzo za to przepraszam jest to moja wina choć nie zrobiłem tego celowo wprowadził mnie w błąd interfejs. Usuwając kolesia z grupy usunęło go też z forum. Czernobyl jeżeli się jakoś zalogujesz skontaktuj się z portalsem on pomoże odzyskać twoje konto tylko tyle mogę zrobić. Raz jeszcze przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Jakby się udało przywrócić punkty reputacji to będę wdzięczny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zbieraj :D Powiedzmy, że utrata punktów wyrównała się z ostrzeżeniami których nie masz, a były dwa. Coś straciłeś i coś zyskałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi