carlopapa Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Witam mam pytanie odnośnie zdobycia fleszki od Blenda w DM w poradniku jest napisane, że mam go zabić lecz tu są 2 opcje albo go zabijam i biorę fleszkę, albo płacę mu za nią 50 000 rubli i dostaję ją bez przelewu krwi. Chodzi mi o tą polubowną opcję czy jeśli ją wybiorę i zrobię inaczej niż jest w poradniku czy to będzie miało znaczenie w dalszej grze??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Ja płaciłem 50 000 Blendzie i grę normalnie skończyłem, chyba nie ma to większego znaczenia- czy go zabijemy czy zapłacimy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Nie będzie miało żadnego znaczenia...można zostawić Blenda przy życiu. Ważna jest tylko fleszka ...Cała akcja z Gwarem na MW, czyli otrucie GG itd. potoczy się normalnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted February 11, 2012 Author Report Share Posted February 11, 2012 OK dzięki bo w opcjach dialogowych było coś, że nie wiadomo czy się jeszcze nie spotkamy ale ok zabiłem go Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts