Jozio Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Mam pytanie do was towarzysze :) Czy ktoś gra z was w ArmA 2 ?? jak tak to wie może ktoś jak mieć ten battleeye bo szukałem w google i muszę 2 pliki ściągnięte wkleić tam gdzie jest zainstalowana gra, ale nie wiem gdzie i nie ma żadnego folderu o tej nazwie :'( Pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 http://community.bis...m/wiki/BattlEye Jest napisane z grubym wykrzyknikiem , że SAM musisz stworzyc sobie katalog battleye i do niego plik dll wrzucić Jest też na dole temat z automatycznym instalatorem. Pomijając , że powinien się sam przy normalnej instalacji zapodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Zapodał się przy normalniej ale anulowałem bo nie wiedziałem do czego on a śmieci nie lubię na kompie, dopiero na mulit dowiedziałem sie po co :P I nie chciałem instalować od początku gdyż all patche maiłem. Wielkie dzięki kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Znalazłem gre Arma II free jest to pełna wersja ale ma ograniczenia nie można dodać dodatków i ma słabszą grafike. Warto to pobrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Nie...to gra dla maniaków symulacji pola bitwy. Takich jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Grałem we Flash Pointa, Arme. Ciężkie gry to nie Cody i Medale, ale dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Hmm...akurat Flashpoint był chyba najlepszy z całej serii tego typu gier...ale jezeli grałes w Arma 1 i nie narzekałeś to 2 jest duzo lepsza jak dla mnie. Jedynka była jakaś bezpłciowa. A dodatki do A2 tez niczego sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Flash i te jego ograniczone zapisy na wyższych stopniach trudności. Tak samo ciężko było grać w suden strike 1. Klasyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi