kolaps111 Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Oto strona na której można sledzić w czasie rzeczywistym samoloty latające nad Europą.Po kliknieciu na samolot jest podany przewoznik,predkość,pułap oraz z kąd dokąd leci. http://www.flightradar24.com/ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 O ja pierniczę, bardzo fajna stronka Sporo ich tam jest a to tylko że tak ujmę osobówki, a ile jest awionetek i tym podobnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Wiedziałem o tej stronie tylko prawie z niej nie korzystałem.Jak się nie mylę to możemy sprawdzić przestrzeń nad całą Europą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Jak się nie mylę to możemy sprawdzić przestrzeń nad całą Europą. Mylisz się. Można sprawdzić przestrzeń powietrzną na całym świecie . Kolaps, plusik ode mnie za tę stronkę, ja latam 3-4 razy w miesiącu i żona się zawsze martwi - teraz kliknie sobie opcję "Śledź samolot" i będzie mnie widziała od momentu startu, do momentu lądowania. Dzięki :thumbsup: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolaps111 Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Najważniejsze że jest przydatna ,dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 I jest również wersja na smartfona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Super strona :D Teraz jak widze na niebie samolot to wchodze sobie na tą strone i już wiem o nim prawie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strelok Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 (edytowane) Fazaa wiem co lata mi nad chatą tera. :D Dzięki :D Można se popatrzeć co lata przez Prypeć :) Edytowane 2 Lipca 2012 przez strelok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Kapitalna strona, dopiero dziś na nią trafiłem. Oczywiście plusik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Już się wypowiadałem w tym wątku więc nie wiem co napisać :D Ale z innej beczki, jeżeli ktoś chce podobną stronę tylko że ze statkami to proszę : http://www.marinetraffic.com i jest nawet opcja wybrania języka polskiego :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 O! Też super stronka, są do wyboru w filtrze najprzeróżniejsze statki, ale okrętów nie ma, ale to wiadomo dlaczego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 ale okrętów nie ma, ale to wiadomo dlaczego... No, a już zupełnie fajnie by było, jakby pokazywało wszystkie okręty podwodne, ze szczególnym uwzględnieniem nosicieli rakiet balistycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Owszem, okręty podwodne stacjonujące pod lodami Arktyki i Antarktydy przez kilka dobrych miesięcy, bądź nawet lat... Mieć podgląd na manewry najprzeróżniejszych marynarek. Niestety wojsko wtedy straciło by w razie konieczności moment zaskoczenia, gdyż każdy cywil mógłby wiedzieć czy za parę chwil wyspa, na której żyje nie stanie się podwodna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 (edytowane) @Papaczos Jeszcze odkopie twój post z lutego. A więc śledzi druga połówka lot zdenerwowana ,że tyle latasz los kusisz... I nagle samolot znika(problemy techniczne na stronie) jak ktoś ma słabsze nerwy to zatrzymanie pracy mięśni serca... A strona fajna, jak się nudzi to lepsze od patrzenia jak trawa rośnie albo farba blaknie w słońcu. Edytowane 3 Lipca 2012 przez Ganges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi