LordDino Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Wrzucie wszędzie gdzie się da liczy się teraz każdy głos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Przed chwilą oddałem głos :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Ja również 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Witam. Cieszę się że mogłem się dołączyć Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeS Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Głos został dodany :thumbsup: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Dziś poszło po raz drugi..czyli na zmiennym IP można głosować kolejny raz.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Dziękuje bardzo za wasze głosy i rozpropagowanie konkursu wśród znajomych. Myślę, że jak bym wiedział o tej akcji wcześniej byłoby więcej głosów. Dzięki wam i innym ludziom Karina zdobyła wyróżnienie co wiąże się z prawie całym sfinansowaniem wyprawy i przyznaniem sprzętu Alpinusa. Raz jeszcze dziękuję w imieniu Kariny jak i moim. Oto link jak byście chcieli zobaczyć szczegóły. http://www.alpinus-miejodwage.pl/aktualnosci.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 No i git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Cieszę się że mogłem pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 I dobra wiadomość na początek dnia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 I dobra wiadomość na początek dnia I to takiego dnia. Przeczytałem dopiero teraz, będzie mi się lepiej spało. Jest git, jak napisał Buber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi