LordDino Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Ja sobie wrócę po fanty które zostawiłem przed ukradzeniem ich przez Salomona do Sarkofagu wyskakuje mi taki błąd. [error]Expression : vertex || show_restrictions(m_object) [error]Function : CPatrolPathManager::select_point [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGamepatrol_path_manager.cpp [error]Line : 155 [error]Description : any vertex in patrol path [solomon_mono1_walk] in inaccessible for object [solomon_mono19116] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Miałem ten sam błąd, zostawiłem wszystko w sarkofagu na dolnym poziomie, tam gdzie znajdujemy detektor i chciałem wyjść na CEA2, to w rejonie monolitu wywalał ten błąd. Po prostu trzeba było przebiec jak najszybciej do wyjścia, zanim wywali ten błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Ale u mnie pojawia się to zaraz po autosave wracam do Sarkofagu wgrywam grę i zaraz wywala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Czyli wykonałeś już misję z Salomonem na CEA2? Skoro wywala po autosave, to spróbuj przechodzić z jednej lokacji na druga kilka razy, albo cofnij sejwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 (edytowane) Teraz jak przed wejściem do Salomona chciałem wsio do plecaka włożyć to też mnie ten sam BT spotkał. A może Salomon odda mi rzeczy i nie będę musiał robić kombinacji. Edytowane 26 Marca 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Salomon nie odda bo to nie on kradnie, ale większość fantów znajdziesz przy trupach atakujących was przeciwników. W sumie to tylko trochę amunicji mi znikło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 (edytowane) A ja nic nie odzyskałem sprawdzę jeszcze. Mi też ubyło tylko ammo do ruskich gnatów około 300 sztuk ale to nic ogólnie idzie już bez BT jak się nie kombinuje ze sprzętem. Edytowane 26 Marca 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi