Yurek Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Ponieważ Kobal i Korn06 skończyli testy bety polonizacji (ja jeszcze gram, ale powoli mi to idzie w związku z pracami nad polonizacją SGM 2.2), postanowiłem zakończyć fazę beta testów polonizacji TŚ2UF i uploadować wersję FINAL PL na nasz serwer. Myślę, że już jutro uda się zalinkować ostateczną wersję polonizacji w poście: http://www.stalkerteam.pl/topic/3997-tajne-sciezki-2-update-final-fix-polonizacja/page__view__findpost__p__37050 Życzę wszystkim udanej gry w pełną wersję polonizacji :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Ee a tak mógłbyś zaczekać z 2 dni. Troszkę ja mam screenów tylko miałem problem z netem i nie pokazywałem ich mogę teraz wrzucić albo zaczekać na zakończenie gry już mi zostało niewiele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted April 4, 2012 Author Report Share Posted April 4, 2012 @LordDino To je wrzuć. Zobaczę, bo może już chłopaki zgłosili te błędy i nic nie trzeba będzie poprawiać ;) A jezeli zostały jakieś grube, to sie poprawi i podmieni plik w pobieralni :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Z tego co widziałem to nie ma moich błędów powtarzające się to tylko artmodyfikacja, a już wstawiam to screeny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted April 4, 2012 Author Report Share Posted April 4, 2012 @ LordDino Nie ma, bo nie widziałeś ponad 280 screenów z błędami, które mi przysłał Kobal ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts