Yurek Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Ponieważ Kobal i Korn06 skończyli testy bety polonizacji (ja jeszcze gram, ale powoli mi to idzie w związku z pracami nad polonizacją SGM 2.2), postanowiłem zakończyć fazę beta testów polonizacji TŚ2UF i uploadować wersję FINAL PL na nasz serwer. Myślę, że już jutro uda się zalinkować ostateczną wersję polonizacji w poście: http://www.stalkerteam.pl/topic/3997-tajne-sciezki-2-update-final-fix-polonizacja/page__view__findpost__p__37050 Życzę wszystkim udanej gry w pełną wersję polonizacji :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Ee a tak mógłbyś zaczekać z 2 dni. Troszkę ja mam screenów tylko miałem problem z netem i nie pokazywałem ich mogę teraz wrzucić albo zaczekać na zakończenie gry już mi zostało niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 @LordDino To je wrzuć. Zobaczę, bo może już chłopaki zgłosili te błędy i nic nie trzeba będzie poprawiać ;) A jezeli zostały jakieś grube, to sie poprawi i podmieni plik w pobieralni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Z tego co widziałem to nie ma moich błędów powtarzające się to tylko artmodyfikacja, a już wstawiam to screeny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 @ LordDino Nie ma, bo nie widziałeś ponad 280 screenów z błędami, które mi przysłał Kobal ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi