Jump to content

Recommended Posts

Na forum jestem nowy, ale grę znam na wylot (szczególne CS i CoP). Od 3 lat non-stop zgłębiam tajemnice S.T.A.L.K.E.R.a. Nie jest to dla mnie tylko gra, ale jedno z zainteresowań oraz inspiracja do różnych imprez (ASG, bieg na orientację) ;). Tak jak w temacie - wszystkich gorąco witam :)

• Positive 1

Na forum jestem nowy, ale grę znam na wylot (szczególne CS i CoP). Od 3 lat non-stop zgłębiam tajemnice S.T.A.L.K.E.R.a. Nie jest to dla mnie tylko gra, ale jedno z zainteresowań oraz inspiracja do różnych imprez (ASG, bieg na orientację) ;). Tak jak w temacie - wszystkich gorąco witam :)

Ahoj :D Z tego co wiem to to forum jest takie że iż mimo jesteś nowy będą cię traktowali jak "starego" więc to nie robi różnicy :D

To jest gra która moim zdaniem zasługuje na Oskara w śród gier. Dobry masz gust, sam gram już spory kawał czasu w Stalkera bodaj że od wydania testowego pierwszej części aż do dnia dzisiejszego.

Waler11 albo od razu nobla dać w jakiejś nowej dziedzinie, stalker to jedna z nielicznych gier która mnie wciągnęła tak że się oderwać nie mogłem (mimo iż CoP dopiero przechodzę :D) na podobne uznanie zasługują tylko według mnie Comanndos (w szczególności 2 bo to najnowsze to nie ten rytm ) red alert i diablo.

Naznaczony Nobel to może aż za dużo. Ale jaka to miała by być dziedzina? może uznania za spędzony czas na graniu w stalkera? Żartuje bo tak poważnie to liczy się to że każdy jest tu jak brat i każdy każdemu pomaga. To jest jak wielka rodzina i to jest ważne.

Uzupełniając wypowiedź, abyście trochę więcej o mnie wiedzieli... Interesuję się wojskiem (ogólną postacią wojsk lądowych), ASG, biegami na orientację, ekstremalnymi zjazdami rowerowymi (DH) - jeżdżę od 3 lat oraz meteorologią i związanymi z nią ekstremalnymi zjawiskami pogodowymi - posiadam własną stację meteo i stronkę pogodową, na której znajdują się prognozy wyliczane przez model stacji. GRY.... głównie STALKER, nawet jakbym chciał zagrać w coś nowszego za bardzo komputer mnie nie puszcza :(. Myślę, że tyle na początek starczy ;)

• Positive 1