noisy Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Raz w kordonie pojawil sie problem z pda i plecakiem. Był komunikat. Po rozmowie przez radio z barmanem udalem sie do baru. Tam nagle problem znikł, ale jak ponownie udałem sie na wysypisko powrócił i teraz stale mam ten problem na wysypisku, kordonie i dolinie mroku. Jak sie pozbyc tego problemu bo nie otwieraja sie okienka dialogowe. U sidorowicza tez to samo. Jak naprawic to pda lub u kogo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Było już kilkanaście razy pisane na ten temat- nie działa na razie szukajka, więc sam znajdź odpowiedni temat. To element gry- naprawić pda może technik na zapleczu baru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noisy Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Dzieki. Chciałem poszukac na forum, ale wyszukiwarka mówi ze musze najpierw o cos napisac do admina i nie wyswietla wyników. Zaraz poszukam raz jeszcze "recznie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Wyszukiwarka została wyłączona na parę godzin.... Widocznie jeszcze jest off Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Wszystko przez to, że nie czytasz co ci się pojawia na ekranie. Musisz się cofnąć w zapisie przed awarię PDA. Kiedy ci się znowu zepsuje, idziesz do Baru. Mimo tego, że PDA zacznie działać rozmawiasz z Barmanem o jego naprawie i co za tym idzie, dokonujesz naprawy PDA. To nie jest błąd gry tylko zdarzenie fabularne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi