LordDino Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Dziadek nie dziadek jak by pacnął to by uszkodził. No i właśnie tu się potwierdzają moje słowa jak jest reprezentacja mocna to przez 90 minut, a nie 40 proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 z tym Tysonem to bym trochę polemizował bo to jednak już dziadek jest, ale w papę nie chciał bym od niego wyłapać. Co do naszej reprezentacji to nie mamy co narzekać bo nawet ładnie grali (szczególnie pierwsze połowy) później jakoś z sił opadali.W piłce nożnej przedewszystkim wygrywa się skutecznością, a nie pięknym stylem czy grą... :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Dokładnie, może teraz po prawdopodobnej zmianie trenera ciut poprawi się gra Polaków, najbliższe mecze to mecze eliminacyjne do MŚ... A słyszeliście o wypowiedzi Lato z listopada: "Jeśli Polacy nie wyjdą z grupy odejdę ze stanowiska" - powiedział to na łamach jakiegoś tygodnika lub miesięcznika, więc dowód w dalszym ciągu jest w archiwum, na papierze... Przedwczoraj zapytany o tą kwestię z gazetką w ręku odpowiedział: "Ja nic takiego nie powiedziałem, to tylko wymysł dziennikarzy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Polska Biało - Czerwoni.....dla siatkarzy !!! Polska piłka to dno zupełne i takim pozostanie....!!! PZPN,Lato....Piechnik,Engel....to szmaty które sprzedały się układom....Nie ma Polskiej Piłki !!! Nie długo El Mś ....nie wyjdziemy z grupy i moze zajmiemy przedostatnie miejsce przed San Marino ! Pozdrawiam naiwnych !:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Dobre uwagi @pacjent. Ja bym dodał jeszcze byłego trenera Smudę(Dyzmę) i Zdzisława Kręcine- obaj zamieszani w aferę korupcyjną. No i jeszcze piłkarzyk Błaszczykowski, który dzień po przegranym meczu i odpadnięciu, rozpłakał się że dostał za mało bilecików. PZPS jest przynajmniej profesjonalnie zarządzany, prezes Przedpełski nie pobiera pensji, a już za jego kadencji jest wiele sukcesów, w 2014 odbędą się w Polsce mistrzostwa świata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Dobre uzupełnienie listy @korn ... Ci panowie to tez mistrzostwo świata :) Siatkówka : Dziś łomot dla Argentyny ! Tak trzymać Panowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi