Junx Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Spokojna twa głowa dam znać :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Tak to znowu ja mam kolejny problem z tytułem dla moda tym razem do CS.... Mod będzie zmieniony graficzne [na tą chwilę], późniejszym czasie będą wydane do niego dodatki. Co będzie w modzie... - Coś a'la AN3 [każda lokacja będzie inaczej wyglądać] - Poprawione Wojny frakcji oraz "myślenie" NPC - Mod będzie komplikacją ze wszystkich części Stalków od SoC do CoP I jeszcze trochę zmian.... Na tą chwilę nazwa moda to "Death Zone" ale to nazwa robocza bo nie miałem pomysłu an nazwę może ktoś ma jakąś ciekawą nazwę??? Co już jest modzie: - AF3 z CoP [tekstury] - AN3 - Autumn Aurora I kilka małych modów poprawiających błędy z podstawki, przez myśl mi przeszła nazwa "Clear Sky Complete Junx Edition", ale chyba nie pasuje troszkę, ale zobaczmy może ktoś będzie miał ciekawą nazwę dla moda... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 To może skrót CSCJE. Ale ja mam taki pomysł po prostu Darkness jakoś mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 @ LD: Fajny :) Może ktoś ma inny pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Clear Sky Compilation Junx Edition"....lub CS Compilation Junx Edition Każdy tytuł nie musi mieć w środku..zona śmierć stalker itd. bo to oklepane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Już mam "Call of Sky" [Zew Nieba po "naszemu"] Mod właśnie będzie zawierał elementy z każdej części Stalka a co za tym idzie i z modów do nich. Z SoC: AA, CS: MISTERY, CoP: AN3, AF3 oraz inne też będą. Ten tytuł zostanie już :thumbsup: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 MI się nie podoba za bardzo podobny do call of duty z tym będą go kojarzyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Pożyjemy zobaczmy Akurat dobrze wyszło bo z każdego tytułu będzie jeden wyraz :thumbsup: A tutaj dam jak będą Bagna wyglądać: http://www.moddb.com/mods/call-of-sky/images/marsh2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Jak chcesz wyraz z każdej części to zrób..Call of Chernobyl Sky..bo z pierwszej masz tylko OF... ..a dokładniej nie ....bo Call of jest z trzeciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Call [CoP] of [soC] Sky [CS] :teehee: A jeżeli ktoś jest spostrzegawczy to w tytule, mamy dwa wyrazy z dużych liter, które te duże litery dają nam CS :thumbsup: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Mówiłem już że OF to za mało bo jest w Call of Prypiat....Junx to co piszę to tylko luźna gadka. Tytuł to nie łamigłówka by myśleć skąd się wziął... powinien oddawać charakter moda a Twój tego nie robi. Jak dla mnie tytuł...Call of Chernobyl Sky...czy... CS Compilation Junx Edition...jest lepszy od tego co dałeś. Innym może się nie podobać jasna sprawa to tylko propozycje. Charakter moda bardziej oddaje słowo ...Compilation bo to zbiorek różnych modyfikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Ok będzie "Call of Chernobyl Sky" Patrząc to ciekawiej brzmi niż mój tytuł. :devil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Tylko nie mów że Cię zmusiłem....Mnie np. ten tytuł bardziej się podoba,( Zew Czernobylskiego Nieba), ale swoją drogą gdyby było Cs Compilation Junx Edition byłbyś bardziej znany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 @ malakas: Na moddb jest miejsce kto jest autorem, więc nie martwię się o "znaność" mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Nie wątpię....był już Technican, był Jenot to dlaczego nie ma być Junx... . Tak na koniec... mod jest Twój i sam wiesz co z nim zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Końcowy efekt będzie mam nadzieje udany :) /// Pany i Panie to znowu ja robię sobie kolejnego moda, lecz po angielsku z racji lepszych "zasobów" i znowu mam problem z nazwą moda. W skład moda jak na razie wchodzi S.M.R.T.E.R., Atmosfear 3 oraz Particle Paradise 3 to jak na razie + kilka małych małych poprawek w broniach oraz być może w przyszłości jakaś nowa mapka lub dwie i może w końcu zmienię fabułę bo już dawano to sobie obiecałem... A i będzie też dodany Absolute Nature 3 Lite w jakieś wersji, ale to się zobaczy jak będę go miał lub o ile go dodam. Jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 The Autumn Of Death Wops nie doczytałem do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Mi do głowy wpadł SAPA , ale zajeżdża mało oryginalnością i właśnie nie mam pomysłu na tytuł moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 (edytowane) Mi do głowy wpadł SAPA , ale zajeżdża mało oryginalnością i właśnie nie mam pomysłu na tytuł moda. A "Diegtiarow story" ? [EDIT]Raczej nie bo zmian w fabule nie będzie... Edytowane 21 Lutego 2013 przez ƉƐϼД Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Mało oryginalny, zmiany będą [jak się nauczę], ale nie wiem jakie jeszcze. Już mam tytuł, "Hybrid CoP" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Dead nature? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Dead Nature nie dlatego, że mod jest o podobnej nazwie. Już napisałem jaki będzie do CS taki zrobiłem tyle, że zimowy i jesienny a tu się zobaczy jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi