Кристофер (Kpuc) Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 Natchnąłem się na bardzo ciekawą stronkę, jest na niej sporo świetnych zdjęć, rożnych obiektów, łącznie z opisem. Jest tez sporo obiektów z samej zony. A to kilka z nich: I wiele, wiele więcej, nie będą przepakowywał forum, sami wejdźcie i zobaczcie http://snork.fotolog.pl/czarnobyl-i-prypec,2145517,komentarze.html 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 Wow super zdjęcia, od razu człowiek czuje dreszczyk przechodzący po plecach, brak żywej duszy :devil: Uwielbiam takie zdjęcia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radioaktywny Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 (edited) Ładne foty, 4 od góry według mnie najbardziej klimatyczna, strona również super! To ma też super atmosferę: Edited June 21, 2012 by Radioaktywny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waler11 Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Trzeba by pojechać i zobaczyć na żywo jak to naprawdę wygląda zdjęcia to tylko obrazek ale zobaczyć na własne oczy to co innego. Poczuć zapach i poczuć brak ludzi poczuć dreszcz emocji przechodząc pomiędzy blokami. Było by super tak tam być. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radioaktywny Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Ja mniej więcej wiem, bo od 2-3 lat eksploruję opuszczone miejsca. Masz rację, że aby uwierzyć w ten klimat trzeba go zobaczyć na własne oczy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waler11 Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 To znaczy co dokładnie robisz jeśli można spytać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts