Jump to content

Poprawa wydajności

Recommended Posts

W folderze z modem jest łatka z takim opisem:

Отключение эффекта покраснения при ранении и хаотической погоды 1)Чтобы отключить интер.худ кровавых масок авс, смотрите скрипт db.script (ПОЯСНЕНИЕ) 2)Чтобы отключить хаотическую погоду и эффект кровавого ранения, кидаем геймдату в корень, и соглашаемся с заменой 3) Прежде чем принять такие решения, лучше сделать бэкал скрипта abc, чтобы, можно было вернуть обратно, т.к. при хаотической погоде, включается неплохая панорама, соответствующая зоне отчуждения. При такой погоде, лучшую картинку можно получить на статике (ИМХО) Интер. худ АМК отключается в меню - АМК Опции 4)Папку bin, так же кинуть в корень с заменой.

Można to instalować? Zrozumiałem że to wyłaczenie niektórych elementów, w celu zwiększenia wydajności.

W hudzie nie będziesz miał efektu krwi na masce (w momencie trafienia centralnie jest krwawa plama) , wyłącza też dynamiczne zmiany pogody, (w godzinie grozy wszystko się kotłuje). Ja tego nie instalowałem bo nie miałem problemów z wydajnością, poza tym zmiany pogodowe są świetne.

Nie kombinowałem ani z Hudami ani siatkami. To co jest wydało się wystarczająco atrakcyjne. Ale teraz dogram i zobaczę jakie są zmiany. Siatki zmieniają tylko wido proporcji ekranu i nic nie wnoszą innego (sprawdziłem na podstawowych lunetach). Hudy - kwestia gustu, w poaczkach są screeny i można dopasować coś dla siebie. Mnie podoba się ten obecny.

• 2 weeks later...