cichy Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Kurcze utknąłem w d... . Jestem w Wilczym Legowisku. Próbuję rozmawiać z Fieją - Ona milczy. Tango i spółki nie ma między 8-9. Brak reakcji. Dwa dni się z tym męczę. Na Rus forum też bywa taka sytuacja ale nikt nie daje jasnej odpowiedzi (o ile dobrze zrozumiałem). Może ktoś miał taki problem i go rozwiązał. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Popatrz Cichy tu może coś pomożehttp://stalker-gaming.ru/forum/73-340-1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Popatrz Cichy tu może coś pomożehttp://stalker-gamin.../forum/73-340-1 Jak tylko zamieszczałeś odnośniki od razu je przeglądałem. Może gdzieś przegapiłem jakiś dialog, lub czegoś nie wykonałem. Bardzo dużo jest wiadomości w PDA na bieżąco, które później są usuwane. Jeżeli nie doczyatam to se la vi. Po prostu trzeba znać język a nie dukać. Polatam jeszcze. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Cichy niestety bardzo dużo istotnych informacji jest w wiadomościach, to podstawowa wada tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Kurcze, jak będzie przetłumaczony to będzie to jego zaleta. Nie ma idź, przynieś, ubij. Jest świetny. Na razie się jeszcze pomęczę. :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Kurcze, jak będzie przetłumaczony to będzie to jego zaleta. Nie ma idź, przynieś, ubij. Jest świetny. Na razie się jeszcze pomęczę. :thumbsup: Męcz się :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Chyba nie dam rady dłużej się męcztć i zdam się na na Panów Tłumaczy Bo nagły mnie trafi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi