gucio46 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 (edytowane) Na przejściu na Kordon za Kostią jest anomalia, nie pomaga wgranie innych sejwow ginę za każdym razem , jak to obejść ? sory Edytowane 5 Sierpnia 2012 przez gucio46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zacznij od napisania po polsku, o co ci chodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Chodzi mu to, że po przejściu do Kordonu za Kostią jest anomalia, która znajduje się na przejściu [dynamiczne anomalie?] i nie może jej obejść bo od razu w nią wpada i ginie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Mi się wydaje, że kobal wie o co chodzi tylko chce gucia zmotywować do pisania jak człowiek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 (edytowane) Dobra moja wina zostałem zmotywowany, poprawiłem można zrozumieć , na temat teraz Edytowane 5 Sierpnia 2012 przez gucio46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Poczekaj na emisję w innych modach one zmieniały położenie anomalii. Często jak prześpisz całą noc to wywołasz emisję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Pomogo ale dopiero za 3 razem to se polazilem po bagnach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi