Hobby Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 Hru už jsem celou dohrál,chybi mně jen otevřít skrytka Siemieckiego.Mám tři kódy (7,5,2) a čtvrtý má mít podle SMS Tango nějaký vererán na Kordonu nebo Smetišti.Už jsem prolezl vše 3x a za boha nemohu toho faceta najít.Nemá někdo bližší informace? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 (edited) Czwartą część kodu dostajemy od Mądrali. Jest on cały czas w Wiosce Kotów. Bez rozmowy, nawet znając wszystkie cyfry schowek się nie otworzy. To ten gość: Edited August 11, 2012 by cichy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobby Posted August 11, 2012 Author Report Share Posted August 11, 2012 Díky cichy.Na něj jsem klikal,ale neodpovídal a jen drnkal na kytaře,tak jsem myslel že nic nemá..Teprve až jsem vyslechl do konce jeho song,tak mně to řekl.Pak už to bylo jednoduché.V druhé části už asi nebude třeba kupovat munici.Ty tisíce nábojů ani nepůjde vystřílet. Hra je dohrána a nezbývá nic jiného než se jen těšit na druhý díl. Není známo jek vyjde druhý díl?Budou nové gamedata,nebo to vyjde formou patche?Ptám se proto jestli mám 1 díl zálohovat kompletně nebo jen save. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 Na razie zbierają pomysły, wcześniej Dimak 2 część przewidział na późną jesień. Nie wiadomo w jakiej formie będzie, czy będzie pach czy gamedata - może całkiem oddzielny mod. Oczekując na ciąg dalszy można zagrać w Screm-a. Bardzo fajny dodatek do 1 części. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts