LordDino Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 On tylko otrzymuje dmg od grubego śrutu i miotacza ognia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Tego właśnie się obawiałem, czyli muszę wrócić do Baru po śrut i miotacz. Szczęście że nie sprzedawałem tej drugiej broni bo chciałem, wtedy bym miał. Ale swoją drogą, wcześniej dostałem od Dziadka przejście do Doliny Mroku, a gdy w niej jestem to zauważyłem że już niema tego przejścia, tzn. jest nie zaznaczone. Jakiś bug czy tak powinno być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Tego właśnie się obawiałem, czyli muszę wrócić do Baru po śrut i miotacz. Szczęście że nie sprzedawałem tej drugiej broni bo chciałem, wtedy bym miał. Ale swoją drogą, wcześniej dostałem od Dziadka przejście do Doliny Mroku, a gdy w niej jestem to zauważyłem że już niema tego przejścia, tzn. jest nie zaznaczone. Jakiś bug czy tak powinno być ? Co drugi na terenie Baru ma Camo. To doskonała broń na wszystko. Ale lepiej idź na Agroprom po Poltergeista (albo do X10 po Gaussa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 No u mnie też nie widać tego wejścia. Chyba tak ma być ale głowy nie dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Tego wejścia Wilcze Legowisko - Dolina Mroku nie widać, ale jest tam cały czas. Ten typ tak ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi