Agrael Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Utknąłem w fabule w momencie gdy mam zlikwidować gospodarzy przy bunkrze. Teleportuję się dzięki Sacharowowi do bunkra, likwiduję jednego gospodarza, potem gdy tylko pojawia się jajogłowy to szybko z nim rozmawiam i znów mnie teleportuje na miejsce przed bunkrem. W PDA jest zadanie aby zabić gospodarzy obok bunkra. Jest tam dwóch gości w maskujących egzoszkieletach, jeden bez maskującego i ostatni w kombinezonie najemnika. Zabijam wszystkich własnoręcznie tak aby Dimon nie mógł ich zastrzelić, wysadzają się drzwi do bunkra idę do Sacharowa i żadnego dialogu o tym że mam iść do fabryki. Co robię nie tak ? podchodzę do tego chyba z 30raz po mękach aby ich zabić i nic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zacznij od ostatniego sejva z poprzedniej lokaci ,może pomoże to jest dobry sposób wyratował mnie z kilku kłopotów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Utknąłem w fabule w momencie gdy mam zlikwidować gospodarzy przy bunkrze. Teleportuję się dzięki Sacharowowi do bunkra, likwiduję jednego gospodarza, potem gdy tylko pojawia się jajogłowy to szybko z nim rozmawiam i znów mnie teleportuje na miejsce przed bunkrem. W PDA jest zadanie aby zabić gospodarzy obok bunkra. Jest tam dwóch gości w maskujących egzoszkieletach, jeden bez maskującego i ostatni w kombinezonie najemnika. Zabijam wszystkich własnoręcznie tak aby Dimon nie mógł ich zastrzelić, wysadzają się drzwi do bunkra idę do Sacharowa i żadnego dialogu o tym że mam iść do fabryki. Co robię nie tak ? podchodzę do tego chyba z 30raz po mękach aby ich zabić i nic..Ja robiłem identycznie, po czym jest dialog z Sacharowem o jego żonie i następny o dekoderze do drzwi w plecaku i samym laboratorium. Gadam z Dimonem i do labu. Jeżeli nadal po wczytaniu będziesz miał kłopoty to zajrzyj do PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 @gucio46 Niestety nie mam sejwa z poprzedniej lokacji, czyli Dziczy. Wczytuję w momencie przed rozmową z Sacharowem na Jantarze i zabijam wszystkich Gospodarzy i nadal nic. Ten sam błąd. Zapis gry który dał mi Cichy, też nie pomaga bo wyskakuje błąd. Sam nie wiem, może sobie darować tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ratuje sejw z wejścia na lokację miałem ten błąd i to pomogło. Ja miałem taki w którym była gadka z Sacharowem po jego uratowaniu i działał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi