piotr12 Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Siemka mam pytanie, mianowicie chodzi mi o pliki HDR, wiem że w modzie jest on zastosowany do Stalker Shadow of chernobyl czy jest możliwość dodania takich plików do Narodnaja Solijanka ,by choć trochę zbliżyć ją do grafiki clear sky ? Wiem, że promienie słońca i cienie w CS wyglądają piorunująco, dodało by to jakości gdyż nie ma obsługi DX 10 jeżeli takowe istnieją proszę o zapodanie linka, dzięki . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Jeżeli masz dobry sprzęt to zainstaluj mod DMX 1.34. Ten mod to Soljanka z mocno podbitą grafiką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr12 Posted September 11, 2012 Author Report Share Posted September 11, 2012 sprzęt dobry nawet na clar sky na dx 11 smiga, a co do DMX to pobieram i zobaczę ,szkoda że z GSC dali ciała. Jeszcze jedno znalazłem taki dodatek [ bb_mod_redux_final] podaje screny // zdania rozpoczynamy z dużej litery Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Z GSC ciała nie dali bo gra była robiona wiele lat temu na DX 9. Mody nie mają związku z podstawką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts