pacjent1972 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) Zaglądnąłem dzisiaj do kina na nowego Residenta w 3D,ci co są w temacie znają serię,innym polecam jeśli lubią mieszankę postapo-science fiction.Nie będę zanudzał Was opowiadaniem filmu,to oczywiście najbardziej nafaszerowana część wszelkiego rodzaju efektami ale pojawił się pewien "smaczek" w tej odsłonie. Mamy tu trochę Dooma,Fallouta,Metra i malusio Stalkera (jeśli chodzi o broń) .Polecam i zachęcam na trochę (kulturalnej) rozrywki jaką jest kino. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=fetL5JuKGv4 Edytowane 25 Września 2012 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Według mnie bezsens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 A ja lubię tę serię i z pewnością obejrzę. Dla zasady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi