arwena34 Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 nie wiem co jest grane,od początku gry ,na "HUD-zie" nie wyświetla mi punktów obrazujących postaci{tzn. wyświetla mi ilość osób ale nie ich lokalizację ani nastawienie(kolory żółty, ziel;czerwony;szary-zwłoki) ,a robi się coraz "cieplej" ,pomocy!!}dzieje się to na każdej wersji HUD-a.A co do gry to wersja NS19.04 patch 20.08 + 03.09.2010,uaktualnienie 14.08.2010,witamina tacstońk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Który HUD... jaka wersja gry...za mało danych..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Zainstaluj grę od nowa odpowiednie pacze dopełnienie i najnowsze spolszczenie 10.10.10 i problem powinien zniknąć ja tak zrobiłem i pomogło wyświetla wszystko jak powinno być.Wcześniej miałem ten sam problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwena34 Posted October 21, 2010 Author Report Share Posted October 21, 2010 wielkie dzięki Jaco, zadziałało ! teraz wiem co się dzieje wokół mnie a wcześniej było bardzo ciężko się poruszać po Zonie.jeszcze raz DZIĘKUJE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts