Liar Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 W Barze pojawiają mi się wojskowi. Zaraz zostają zastrzeleni, ale podejście w pobliże zwłok skutkuje wylotem z takim logiem: [error]Exp[b][/b]ression : !object->used_ai_locations() || ai().level_graph().valid_vertex_id(object->m_tNodeID) [error]Function : CALifeSwitchManager::add_online [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGamealife_switch_manager.cpp [error]Line : 64 [error]Description : Invalid vertex for object [error]Arguments : af_fireball43790 Może jest jakiś sposób na wstrzymanie spawnu wojska? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 [error]Arguments : af_fireball43790 Ten błąd powoduje artefakt. Trzeba go będzie usunąć z gry. Próbuj powtórzyć od wejścia na lokację. Jeżeli nie pomoże trzeba będzie usunąć element. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liar Posted October 9, 2012 Author Report Share Posted October 9, 2012 (edited) Powtórki nic nie dały. Usunięcie elementu zgodnie z tutorialem opracowanym przez Trurl3 załatwiło sprawę. Dziękuję bardzo za okazaną pomoc. Błąd się powtarza i nie ma nic wspólnego ze spawnem wojaków. Po prostu zwyczaj stawiania "Pieca" poza mapą w Barze (tam mam schowek i transmutuję artefakty) wywołuje błąd związany z artefaktem Kula Ognia - podejrzewam że tym użytym do postawienia pieca. Usunięcie artefaktu natychmiast prostuje sprawę, mi nic ze schowka ani z ekwipunku nie ubywa. Edited October 10, 2012 by Liar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts