thealbino90 Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Witam. Nie było mnie tu od czasu kiedy ten team zabierał się za wczesną polonizację CoP'a (za co przepraszam ale studia - czasu brakło a swój przydział do przetłumaczenia też wówczas dostałem). Ostatnio zainteresowałem się NS i pytanie cóż to przedstawia ten obrazek który znalazłem w którejś paczuszce po pobraniu. Zamieszczam niżej i pozdrawiam ekipę :) http://fotoo.pl/show.php?img=406642_eiecered-e-sup2-n-epn-e-frac34-n-ed.jpg.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 "Сила выброса",..to siła emisjii Nie całkiem promieniowanie jest na mapie, ale taki pogląd też może być....to niby obrazowe oddziaływanie emisji w różnych lokacjach. W skrócie to np. na Kordonie masz duże szanse ją przeżyć bo oddziaływanie jest najmniejsze, a im głębiej w Zonę tym gorzej. Fakt bo emisję w Kordonie można przeżyć stosunkowo łatwo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thealbino90 Posted October 31, 2012 Author Report Share Posted October 31, 2012 ooo :) to widze że dużo pozmieniali w tym modzie :) wcześniej to gdzie by człowiek nie był to emisja wpychała stalkera w glebę :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts