jalkavaki Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Coś nie tak z pobieraniem klienta z pobieralni. Ściąga ok. 100Mb i potem "wysiada". Trzy razy próbowałem i lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrec Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Cześć Chciałem sie dowiedzieć czy temat jeszcze jest aktualny? Właśnie zasysam klienta z pobieralni (3x) bo sa jakies problemy na samym końcu ściagania. Pytanie drugie: czy gra jeszcze istnieje i czy ktoś z forumowiczów gra?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz638 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 (edytowane) Najpewniej masz na myśli serwer ENG. Otóż działa on nadal ale z racji tego że gracze nie mogli doczekać się vipa cześć z nich przeniosła się na serwer RU bądź sobie odpuściła tą grę i dalej czeka na zbawienie. Na dzień dzisiejszy wygląda to tak że w 310 który jest wg. mnie niejako wyznacznikiem ilości graczy można tam spotkać w tygodniu od kilku do kilkunastu osób najczęściej wieczorem. Jeżeli będziesz miał dalej ochotę to daj znać i skombinuje Ci jakiś ekwipunek no i przy zadaniach mogę pomóc Edytowane 12 Grudnia 2013 przez lukasz638 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrec Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 (edytowane) Cześć Zarejestrowałem się na eng. Wczoraj odpaliłem na jakieś 30 min. Będę dzisiaj wieczorem ok 21, jutro będę zaglądał przez cały dzień. Mój nick boodyni. Czy używasz TSa? Jeżeli tak to prosiłbym o namiary. Pozdrawiam. Edytowane 13 Grudnia 2013 przez piotrec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 W sobotę około godziny 19:00 masz masz szansę spotkać większą grupę graczy w kwadracie П5 (lubecz-las) bo wtedy jest obrona bazy klanu. Co prawda angielski serwer dogorywa ale zawsze kilka osób się zjawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stalker_cienia Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Ja powiem tylko tyle lepiej poczekać aż gra będzie popularna i po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Ja powiem tylko tyle lepiej poczekać aż gra będzie popularna i po polsku Ciekawe. Czekać - czyli nie grać. I oczekiwać, że sama się spopularyzuje? Logika godna pozazdroszczenia...A po polsku nie będzie - tamtejsi developerzy, pisząc kolokwialnie, mają to w dupie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzepson Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 A tak mniej,więcej ile normalnie osób gra na serwerze ENG ? No i oczywiście zwykle o jakiej porze ? Tak z ciekawości się pytam... A ten system baz klanowych to jak on wygląda? Buduje się coś czy tylko podbija? Są NPC ? Jeżeli tak to jaką mają inteligencję? A te mapy jak bardzo są duże? Jak wygląda system lvl i skillów? Jak ktoś by mógł to niech odpowie na te kilka pytań, bo jestem strasznie ciekawy. Z tego co czytałem wcześniej, to było dla mnie niebo o.0 Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 "Normalny" stan angielskiego serwera to około 250 graczy. Teraz trwa stan "nienormalny" i gracze pojawiają się tylko w środy i soboty między 18:00 - 21:00 na obronę bazy. Wtedy jest około 80 osób. Stan "nienormalny" będzie trwał jeszcze do końca stycznia aż do momentu zrobienie przez developerów "wipe" czyli uruchomienia serwera w najnowszej wersji. Bazy tylko się podbija/odbiera innym klanom. Każda baza ma swoich NPC którzy są na tyle inteligentni że podczas obrony strzelają do wszystkiego co nie jest członkiem klanu posiadającego bazę Przejście mapy z jednego końca na drugi biegnąc to przeważnie 10 -15 minut. Ale trzeba doliczyć wszelkie nieszczęścia i problemy czyhające na gracza. Jak masz pecha to będziesz szedł i godzinę System lvl i skillów będzie całkiem nowy dopiero po wipe i nie jest jeszcze dobrze rozeznany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzepson Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 To po ''wipe'' będzie ten stan ''normalny'' ? I te 250 graczy to jest maksymalna liczba graczy na serwerze czy tyle ile osób gra na serwerze w stanie ''normalnym''? A i dzięki za odp ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Czy dacie jakąś podpowiedź jak najlepiej zacząć i czego nie robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Najlepiej zacząć od początku :D A poważnie to napisz kiedy chcesz grać (najlepiej wieczorem) to się pomyśli jak Cię skontaktować w grze z klanem. Tak będzie najłatwiej. Albo zarejestruj się na forum o adresie soa.zz.mu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0O0X0O0 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Jest jakaś strona gry??? Gdy kliknę pobierz jest:The page cannot be found Edytowane 30 Czerwca 2014 przez 0O0X0O0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Wystarczyło wejść na stronę główną i sobie kliknąć z zakładki :) http://szone-online.net/ http://a.cdn.szone-online.net/f/szone_webinst.exe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi