Agrael Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Hm..mam parę pytań, bo nie wiem czy tak u mnie jest czy u wszystkich, ogółem czy to zaliczyć do błędów. Otóż jak zrobić aby gra była na całym ekranie ? rozszerzyłem maksymalnie, ale to wciąż ''okno'' A druga rzecz to taka że gdy wybieram wygląd postać to jest czarne tło na niej, nie widzę np. zmian w wyglądzie swojej postaci. O co tu może chodzić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oloo Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 esc - opcje i odznacz w opcjach video kwadracik "w oknie" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted November 29, 2012 Author Report Share Posted November 29, 2012 Pomogło, dzięki oloo. Chyba ślepy się zaczynam powoli robić od tego komputera bo nie zauważyłem tej opcji. No nic.. pozostaje druga sprawa, nadal gdy chcę stworzyć postać (wybrać wygląd jej) to nie widzę jej bo mam czarny ekran w tym miejscu gdzie stoi nasz bohater. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oloo Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Pomogło, dzięki oloo. Chyba ślepy się zaczynam powoli robić od tego komputera bo nie zauważyłem tej opcji. No nic.. pozostaje druga sprawa, nadal gdy chcę stworzyć postać (wybrać wygląd jej) to nie widzę jej bo mam czarny ekran w tym miejscu gdzie stoi nasz bohater. Pokombinuj ze sterownikami - tu może być kłopot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts