bolo Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Mam problem z realizacją tego kwestu, po przejściu na Kordon biegnę do fabryczki i po kilkunastu sekundach wyskakuje komun8ikat , że zadanie nie powiodło się, grzeje z daleka ze snajperki, podchodzę pod samego Chalwę niestety nie mam żadnego komunikatu na jego obronę. Robię wszystko tak jak w poradniku niestety bez powodzenia. Mam pytanie czy to zadanie ma wpływ na fabułę?. Proszę o sugestie i porady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sedoro Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Spróbój podejśc od strony ATP i biegnij jak najdalej od fabryki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Podchodzisz od strony Bagien i później bunkra Sidora? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolo Posted December 4, 2012 Author Report Share Posted December 4, 2012 (edited) Tak, przechodzę do wioski kotów z bagien i biegiem do fabryki, dobiegam zaczynam kosić lub czekam na znak Chalwy i nie mam komunikatu o udzielenie mu pomocy następnie po kilku sekundach komunikat, że zadanie nie powiodło się. Panowie po ciężkich zmaganiach i kombinowaniu jak koń pod górę zaliczyłem zadanie, dziękuję za zainteresowanie i sugestie. Edited December 4, 2012 by bolo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts