Junx Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Jak w temacie... https://www.facebook...282066&app_data "Bazar" trwa do 24 grudnia do 23:59, dają dziennie 1000 kluczy, kto przegapił ma ponowną okazję, powodzenia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Kolejna szansa na pobranie pełnej wersji gry. Nvidia wspiera grę również sprzętowo, aby gra działała prawidłowo na kartach ATI trzeba pobrać i zainstalować najnowsze sterowniki Physis ze strony Nvidi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Dzięki za info, tylko wychodzi z tego że trzeba zrobić sobie konto na szajs buku, a tego nie chciałem nigdy robić... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Musiałem zrobić konto i udało się pobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 @CZ10 napisz jeżeli możesz co dokładnie w kolejności trzeba zrobić by pobrać grę...ułatwi to chętnym życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 @Malakas jak masz konto to wchodziśz pod podany w pierwszym poście link klikasz lubie to i wypełniasz podane pola i masz kod na steama. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zrobiłem tak i po wypełnieniu formularza..klikam zielony przycisk i dziad gada że promocja jest nieważna. chyba bardzo się zdenerwowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 @Malakas może jesteś poza pierwszym 1000. Tylko tyle kluczy rozdają dziennie. Spróbuj zaraz po północy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Próbowałem 10 razy i nic. 0.01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 dają dziennie 1000 kluczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 OK będziemy próbować do skutku...jest parę dni może się uda zmieścić w kolejnych tysiącach... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Macie czas do 24 grudnia. Jak ktoś chce mogę klucz mu "zaklepać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Czyli co można dostać więcej na jedno IP. Jeżeli tak to warto kilka zebrać by rozdać potem kolegom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Mam zmienne, więc mogę mieć ile chce :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 To zbieraj klucze a ja się piszę na jeden... :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Ok jak da radę to nie ma problemu Już jeden dla @ trurl3 załatwiłem jeszcze z tamtej promocji, więc jak będzie można to załatwie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Ja chętnie ale właśnie konta na twarzoksiążce nie mam więc nie mam możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Junx a dasz rade jeszcze dla mnie klucz ? bo jeszcze nie jestem pełnoletni i mam problemy z regulaminem :/ Byłbym wdzięczny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Postaram się, ale nic nie obiecuje. Bo nie tylko ja będę po północy polować na Metro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Dziś szukając materiałów o nowym Metro znalazłem info, że gra jest rozdawana celowo jako promocja przed planowaną marcową premierą drugiej części ... Metro:Last Light. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysu Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Jak by co, gdy ktoś ma problemy z uzyskaniem klucza, weryfikacją itp. mam do oddania konto steam z Metro 2033. Miałem je na początku sprzedać, ale po za stanowieniu stwierdzam że to nie wypali. :teehee: Wszelkie informacje podaję na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzywo9 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Dziś szukając materiałów o nowym Metro znalazłem info, że gra jest rozdawana celowo jako promocja przed planowaną marcową premierą drugiej części ... Metro:Last Light. Nie to nie to O złej kondycji finansowej THQ było widaomo od dawna (coś koło roku) Stąd różnego rodzaju "promocje" humble-bundle itp. To nic innego jak próby ratowania się od upadłości (zdecydowanie za późno) Mimo dość dobrej sprzedaży z rónego rodzaju promocji i wyprzedaży THQ i tak ogłosiło upadłość. Ponoć nie wpłynie to na kontynuowane projekty. Osobiście w takie zapewnienia to ja nie wierze. Wpływ zawsze ma, i tu dobre pytanie w jakim to stopniu. "Pożyjemy zobaczymy" czyli rzeczywistość na to nam odpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik147 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Nie wiem dlaczego trzeba wpisać kraj United KIngdom i kod wskakuje.Widocznie Poland jest chyba na Marsie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Dzięki za podpowiedź..po drugiej próbie dostałem kluczyk... . To nic innego jak próby ratowania się od upadłości (zdecydowanie za późno) Już ogłoszono upadłość, pisaliśmy o tym w innym temacie....http://stalkerteam.p...osc/#entry55054 Info znalazłem na jednej ze stron z promocją. Może więc spadkobierca wpadł na pomysł takiej reklamy dla Last Ligth. W sumie to nie ważne info..szkoda tylko, że bardzo dobra firma przestaje istnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi