Raven Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 “Do Betlejem nie jest tak daleko. Ono jest na odległość ludzkiego serca. Na odległość dłoni otwartej. Betlejem jest blisko. Każdego dnia możesz tu dojść.” W ten piękny zimowy czas przesyłam najlepsze życzenia z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego Roku 2013. Niech Święta upłyną w miłej, rodzinnej atmosferze i przyniosą wiele dobra, a nadchodzący rok niech będzie pomyślny i obfitujący w sukcesy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zdrowych, wesołych i co w sumie najważniejsze, spędzonych w rodzinnym gronie Świąt Bożego Narodzenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Jeszcze się nie spóźniłem z życzeniami. Wiem jaki jestem, ale życzę wszystkim Wesołych Świąt! dużo zdrowia i pieniędzy, oraz abyście jak najdłużej wytrwali w zonie ;) Przepraszam także za moje czasami głupie zachowanie na forum ;) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi