czernobyl10 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Panowie zakupiłem wczoraj Red Orchestra 2 na Steamie i dostałem 3 klucze do rozdania. Jeżeli ktos jest zainteresowany to dajcie znać na pw. Podajcie linka na Steam z waszym kontem żebym dodał was do znajomych na steamie. Interesuje mnie wymiana na R.U.S.E strategia, ARMA 2, dodatek do Army 2. Red orchestra 2 jest w wersji GOTY, umożliwia gre solo jak i multi. Jak ktos ma wymienione tytuły to możemy dokonać wymiany. Ewentualnie możecie składać własne propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Czernobyl te gifty od RO2 to tylko 3 dni grania każdy były. shogun767 mnie dodaj to razem w RO2 zagramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 @Ganges kupiłem w promocji za 35 zł na muve teraz to prawie drugie tyle kosztuje ale opłaca się. Masz wersje angielską bete i polską. 16 giga do pobrania ze Steama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas040 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Witam @czernobyl chcesz Arme 2 , podobno darmowy klucz . Tu masz link: http://www.arma2.com/free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 To jest akurat ARMA II FREE ograniczona wersja. Lepiej ze strony CD-ACTION klucz wziąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Mam tą wersjęn niestety nie gra z modami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Dlatego weź klucz ze strony CDA. Jest on do pełnej normalnej wersji a nie ARMA free. A OA jest raczej tanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Ten klucz działa ze Steamem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Przy okazji, czy zna ktoś jakiś sposób aby płacić przelewem na STEAM? Paypal - nawet nie skomentuje tej usługi a karty też nie mam, mogę najwyżej przelew z konta. DCS'a Black Shark chciałem sobię sprezentować ale chyba z tego nici... @czarnobyl Nie wiem czy działa ze steam, ale chyba nie + nie polecam wersji steam, nic nie daje, a aktualizacje i instalacji modów na tą wersje jest naprawdę wkurzająca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Niestety na cd actionie nie mają kluczy do Army II. Muszę pomyśleć nad kupnem, gdzieś widziałem za 20-30 zł. Nie narzekam na steam, większość gier mam na nim zainstalowane. Przelewem się nie da chyba że masz specjalną karte kredytową i odpowiednie konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 DCS'a Black Shark chciałem sobię sprezentować ale chyba z tego nici... Nie wiem, jak daleko mieszkasz od sklepu nie dla myślących inaczej, ale tam DCS Black Shark często bywa (pamiętaj tylko, że już wyszło DCS BS 2). Raz nawet A10 tam widziałem (też z serii DCS) ale po 2 dniach został wykupiony - ale DCS BS nie - tak, jakby mieli regularne dostawy. PS: Zmieńcie tytuł na GIFT (nie ma takiego słowa jak "geaft") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 (edytowane) Do MM mówisz można skoczyć? A czy w Empikach można go znaleźć? Na A10 bym się pokusił ale wolę rosyjski sprzęt + Kamov jest tańszy. Edytowane 1 Stycznia 2013 przez Ganges Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 W Empikach nigdy go nie widziałem. Też wolę ruski sprzęt, ostatnio kupiłem Flaming Cliffs 3 i katuję (uczę się) Su-25T (ale w Sturmoviku byłem zawsze i niezmiennie Luftgangsta - od samego początku :devil:). Cena A10 w MM była identyczna z BS - może dlatego tak szybko poszedł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Tak to jest 2x droższy... A pod jakim mianem latasz w Il-2 Papaczos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 @Panowie ma ktoś do sprzedania klucz na Steama do gry R.U.S.E. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ma ktoś do sprzedania klucz na steam na DCS Blackshark? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 A pod jakim mianem latasz w Il-2 Papaczos? CF23-BoozerEX (przedtem DEY_BoozerEX_PL i JZG23_VonFritze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 SKY9T_Wolfy Posiada ktoś DOTA 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi