bolo Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Wykonuję kwest na medalion , doktor podpowiedział, że przejście do Prypeci na wysokie budynki jest na ATP, jestem w miejscu , które jest w poradnikach i nic. Być może przeszkodą jest złota sztabka Łukasza, którą mam w plecaku, jest jeszcze jedna dziwna sprawa mianowicie bandyci nie są wrogami( żółci ) kiedy to się stało to sam nie wiem. A może mam załatwić bandytów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazik147 Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Żeby dostać te przejście musisz wykonać kwest Sacharowa na apteczkę(do zdobycia u trepa na CEA1).Sacharow da za to info o przejściu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolo Posted January 11, 2013 Author Report Share Posted January 11, 2013 Apteczke czy torbe?, mam jeszcze do wykonania kwest na CEA-1 na torbe, a o apteczce pierwsze słyszę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 Torbę na CEA 1. Najpierw wykonaj ten quest, za który otrzymasz przejście z ATP do Prypeci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazik147 Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 @korn ma rację po prostu ta konkretna torba ma czerwony krzyż na sobie i z rozpędu napisałem apteczka.Mój błąd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolo Posted January 11, 2013 Author Report Share Posted January 11, 2013 Dzieki za grzeczność. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts