Grillosz Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Tak, jak w temacie, czyli:1. Nie bardzo wiem gdzie szukać tych mikromodułów (mam się wbić wojsku na chatę czy jak?)2. Termosy - Duże są za płotem, a jak ja właściwie mam za płot przejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Mikromoduły (jeśli o te tu idzie) znajdziesz w kiblu, tam gdzie posterunek wojskowy. Idąc lewą stroną koło płotu, dojdziesz do płotu dzielącego i idącego w prawą stronę. Przeskakujesz płot i idąc po cichu pod parkan z lewej strony, znajdziesz takie betonowe płyty i po nich dostaniesz się za parkan, za którym stoi kibel, a w nim mikro moduły. Twoja głowa, aby to zrobić w miarę po cichu i potem jeszcze zwiać stamtąd. Termosy są za ogrodzeniem na Magazynach Wojskowych. Trzeba iść w okolice Bariery i tam na te skały po prawej, jak stoisz przodem do Bariery. Wskakujesz na skały i idź jakby po drugiej stronie, w kierunku bazy z wieżyczkami. Tam koło drzewa powinny być te termosy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grillosz Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Wielkie dzięki za pomoc. Kilka innych rzeczy wyszło po drodze, a konkretnie:1. Chciałem znaleźć mózgi kontrolera dla Łukasza na ATP, ale oblazłem całą lokację i nic.2. Dla Kalinina robie zadanie na zabicie Sznyry, który wyparował. (?)3. Zniknął Arhara tzn.: Mapa wskazuje jego położenie, ale gdy podchodzę w to miejsce jest pustka. Jest to zadanie na przyniesienie komputerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 1 szukaj na lokacji Czarnobyl 22 po wzięciu questu od Kalinina trzeba od razu iść do bazy bandytów i ząłatwić Sznyrę, inaczej quest raczej przepadnie3 Arhara pojawi się jak weźmiesz zadanie od Dana na Bagnach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grillosz Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Hmmm... niezbyt miło co do quest'a Kalinina :( Mózgi... No trudno trzeba będzie ruszyć 4 litery aż na drugi koniec zony :(Mimo to dziękuję bardzo za pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi