czernobyl10 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Kupiłem klucz gry rozpocząłem instalacje, okazało się że występuje błąd serwera:" obecnie żaden serwer nie obsługuje tej zawartości gry. Zapraszamy później" W ustawieniach gry zmieniłem język na angielski i pobrałem grę. Jeszcze jej nie uruchamiałem. Moje pytanie dotyczy zmiany języka, jeżeli teraz zmieniłbym ustawienia języka na polski to wyskoczy mi błąd ponieważ mam pobraną wersje angielską gry która nie ma plików tekstowych polskich, czy jest możliwość wgrania spolszczenia? Gra po angielsku nie jest problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Lepiej graj po angielsku naprawdę. Jak teraz zmienisz język to spróbuje ci sciągnąć wersję polską - znowu błąd wyskoczy. No i ang. ma lepszy klimat według mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 To po co pisze że klucz jest do wersji polskiej? Chyba zostane przy angielskiej wersji gry. Wszystko jasne, uruchomiłem grę po angielsku, potem zamknąłem dałem zmień język na "pl" steam pobrał ok 300 MB spolszczenia. Teraz mam wersję polską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Kupiłem tę grę i jestem zaskoczony - świetna.... Pewnie większość już w to grała - ja nie i jestem zachwycony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Jeśli potrzebujesz spolszczenia do dlc http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php?f=10&t=2142 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Jeśli ktoś jeszcze nie odwiedził pustkowi Mojave to serdecznie polecam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Mi się najlepiej gra z włączonym trybem ,,Jestem Hardkorem" I też fajnie się owe pustkowia zwiedza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieaktywny Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) Najlepszy ( jak dla mnie ) jest Strip Nowego Vegas. Jak dla mnie F:NV to najlepszy Fallout XXI Wieku. Edytowane 1 Lutego 2017 przez Nieaktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi