Garrett Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Wczoraj wymieniłem się z kolegą na Far Cry 2. Gra niby działa zapisałem parę razy i wyłączyłem, bo późno było. Dzisiaj włączam grę i mam save tylko z początku gry. Zostałem ''oszukany'' ? Czy gra działa tylko na jednym komputerze ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Nie, gra działa na różnych komputerach ponieważ nie ma klucza uplay. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garrett Posted March 1, 2013 Author Report Share Posted March 1, 2013 Problem rozwiązany (chyba).Współdzielę kabel od internetu z bratem, i jak grałem bez połączenia nie zapisywało, teraz zapisałem zrestartowałem komputer i działa. Wcześniej nie było też np. znaczników na mapie :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Może zapisy są zapisywane "w sieci" i dlatego ich nie miałeś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garrett Posted March 1, 2013 Author Report Share Posted March 1, 2013 Może to jest tak jak w Assassin's Creed 2 (tam się zapisuje na serwerach Ubisoftu) ale nawet jak grałem w AC2 w trybie offline to zapisywało, a tu nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ƉƐϼД Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Może zapisy są zapisywane "w sieci" i dlatego ich nie miałeś. Może to jest tak jak w Assassin's Creed 2 (tam się zapisuje na serwerach Ubisoftu) ale nawet jak grałem w AC2 w trybie offline to zapisywało, a tu nie.Tyko gry z aktywnym kluczem są zapisywane na serwerze. Polecam wgranie nowej aktualizacji i zablokowanie gry firewallem :thumbsup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garrett Posted March 13, 2013 Author Report Share Posted March 13, 2013 Działa, ale po reinstallu gry konieczny najnowszy patch :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts