Garrett Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Wczoraj wymieniłem się z kolegą na Far Cry 2. Gra niby działa zapisałem parę razy i wyłączyłem, bo późno było. Dzisiaj włączam grę i mam save tylko z początku gry. Zostałem ''oszukany'' ? Czy gra działa tylko na jednym komputerze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Nie, gra działa na różnych komputerach ponieważ nie ma klucza uplay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Problem rozwiązany (chyba).Współdzielę kabel od internetu z bratem, i jak grałem bez połączenia nie zapisywało, teraz zapisałem zrestartowałem komputer i działa. Wcześniej nie było też np. znaczników na mapie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Może zapisy są zapisywane "w sieci" i dlatego ich nie miałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Może to jest tak jak w Assassin's Creed 2 (tam się zapisuje na serwerach Ubisoftu) ale nawet jak grałem w AC2 w trybie offline to zapisywało, a tu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Może zapisy są zapisywane "w sieci" i dlatego ich nie miałeś. Może to jest tak jak w Assassin's Creed 2 (tam się zapisuje na serwerach Ubisoftu) ale nawet jak grałem w AC2 w trybie offline to zapisywało, a tu nie.Tyko gry z aktywnym kluczem są zapisywane na serwerze. Polecam wgranie nowej aktualizacji i zablokowanie gry firewallem :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Działa, ale po reinstallu gry konieczny najnowszy patch :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi