Kudkudak Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Mod działa, ale nie wyświetla mi dobrze ikon w plecaku lub jest ich brak. Może ktoś pomóc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Emperor Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Zrób może screen'a tej sytuacji, tak najszybciej otrzymasz info dotyczące pomocy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kudkudak Posted March 13, 2013 Author Report Share Posted March 13, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Emperor Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 (edited) Zobacz Ten temat, ale tak naprawdę warto zapytać zakładającego temat korn06'a. Ja nie miałem tego problemu, ale jeśli on testował mod, to będzie w stanie udzielić Ci odpowiedzi. Edit:żeby uniknąć niepotrzebnych błędów, zrób kopię plików które masz zamiar zastąpić...piszę to dlatego, żebyś nie musiał od nowa instalować całości...nie wiedząc do jakiego stopnia zostały zmienione pliki, lepiej zabezpieczyć się każdorazowo w przypadku jakichkolwiek zmian. Edited March 13, 2013 by The Emperor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts