Zbychu Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 proszę o sejwa z przejścia ze szpitala do agropromu lub z niedostępnej części agropromu.Jak pisałem w temacie niedostępna część agropromu po rozmowie z muchom i duchem nie pojawia się arhara i niema teleportu obok muchy. Helikoptery są bardzo wysoko w powietrzu. Przez bramę przechodzi pięciu samotników i na tym koniec nic się więcej nie dzieje. Siedzę tutaj już ponad miesiąc i wczytuję zapisy ze szpitala lub z agropromu i ciągle to samo. Jeszcze parę razy i krew mnie zaleje. Czy mogę liczyć na pomc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Emperor Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Szkoda, że nie wiedziałem wcześniej o Twoim problemie...miałem ten sam. Opiszę Ci jak go rozwiązałem, otóż po przejściu ze Szpitala na niedostępną część Agropromu, rozmawiałem z Muchą, później z Duchem - przylatują 2 śmigłowce, wysiada ok. 20 ludzi i mamy wymianę sms. Połowa towarzystwa wsiada do 1 helikoptera - po prawej i odlatuje, 2 część ekipy wsiada, ale nie odleciała - wszyscy czekają na Muchę...niestety zawiesiła się, nie idąc w stronę śmigłowca. Wziąłem się na sposób a miałem w plecaku embrion chimery, aktywowałem go - powstała chimera "ożywiła" postać, tak że ta uciekła do śmigłowca, w tym momencie pojawia się Arhara [2 heli odlatuje] rozmawiam z nim (szybki dialog, inaczej będzie się wpatrywał w Naznaczonego i nie odejdzie), i podchodzę pod siatkę - jednak nie za blisko punktu przejścia, i po 2-3 minutach przysyła sms'a i pojawia się anomalia sfera - czyli nasz teleport.Jeśli sposób nie zadziała, proszę - moje save'y - download. szt.9Od razu mówię: instalowane wg. tego poradnika pkt 1 do 7. Nie zawiera żadnych dodatków typu ekrany panoramiczne czy slot na 21 artefaktów. Co do kompatybilności - zwróć na to uwagę.Jeszcze jedna mała uwaga, save zrobiony ok. 45 min. przed zwarciem i 30 min. - nocą zombie, trzeba się śpieszyć by towarzystwo odleciało a teleport powstał. Save zrobiony zarówno przed akcją, w trakcie jak i po akcji. Radzę Ci jednak pokombinować z "ożywieniem" postaci albo poprzez embrion, albo rzucając granat dymny lub przespanie się do emisji - na pewno towarzystwo się wystraszy i ucieknie...ale to ostateczność.Edit:Zapomniałbym - w moim zapisie gry na pasie mam bioradar - nie zapomnij go zdjąć robiąc zadanie, inaczej gra się zawiesi przy spawnie ekipy z helikopterów.po całej akcji i rozmowie w barze w spr. pluskwy w PDA miałem dręczący mnie Fatal Error [gra się zawieszała], jeśli wystąpi - daj mi znać, bo jest na niego sposób. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts