bolo7 Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 (edited) Witam.Dziś wrzuciłem sobie do Solianki Autumn Aurora razem z jego dźwiękami, ale niestety nie przewidziałem, że zmieni się też muzyka w menu. Ta z AA mi nie odpowiada, ale niestety nie mam już dostępu do czystej Soli, a nie uśmiecha mi się ściągać całego moda dla jednego pliku.Dlatego jeśli ktoś ma takowy, to bardzo bym prosił o podrzucenie, choć w sumie najbardziej podobał mi się soundtrack z menu DMX, więc jak by ktoś go też upnął, byłbym wdzięczny :)I jeszcze pytanie - trzeba coś zmieniać w plikach, jeśli chce się mieć kilka zmieniających się utworów w menu, czy wystarczy je wszystkie wrzucić do odpowiedniego folderu i jakoś nazwać (tylko którego, bo jest ich tam sporo)? Z góry dzięki za pomoc. Edited April 6, 2013 by bolo7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Emperor Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 Jeśli chodzi o konfigurację muzyki w Soliance, przeczytaj ten post, natomiast plik muzyczny - proszę (download dostępny przez 30 dni). Katalog docelowy gamedatasoundsmusic .Swoją drogą utwór znajdziesz wpisując w wyszukiwarkę: Стас Михайлов-Война.http://www.youtube.com/watch?v=5H7tUsNzlpo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts