Ignachinio Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Mam takie pytanie, nigdzie tego nie znalazłem dlatego pytam, jak pobierać mody Zew Monolitu? Jest tu jakaś chronologia wydarzeń w grze, czy można sobie pobrać którą się chce cześć najpierw i tak nam nic nie ucieknie?Czy jak pobiorę TŚ to nie będę wiedział o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Każdy z tych modów to samodzielne historie, z tym, że każdy nowszy jest bardziej rozbudowany i zawiera praktycznie cały wcześniejszy. Jak chcesz grać, to pobierz Tajne Ścieżki 2 Update Final http://stalkerteam.pl/topic/3997-tajne-sciezki-2-update-final-fix-linki-polonizacja/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Apg trochę namieszałeś. TŚ2 jest najbardziej wypasioną wersją Zewu Monolitu. Z M jest podstawką każda kolejna część go rozwija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 No przecież dokładnie to napisałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ale w sposób okrężny jak bym nie wiedział o co chodzi to bym się nie połapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi