Purcu Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Witam wszystkich.Nigdzie nie moge znalesc Egzoszkieletu w Czystym Niebie, moze mi ktos powiedziec gdzie powinienem szukac?Z gory dzienki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz638 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 sprawdź tutaj http://stalkerteam.pl/topic/1908-gdzie-jest-exo/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki525ful Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Pewnie jest gdzieś w elektrowni nie daleko monolitu. Ja znalazłem go tam gdzie w podstawce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 @Miki525fulgdzieś w elektrowni nie daleko monolitu- temat dotyczy Clear Sky, twoja porada jest aktualna w przypadku SHOC! @Purcuegzoszkielety, otrzymasz po wstąpieniu do danej frakcji, wówczas asortyment handlarzy uzupełnia się o dodatkowe opcje.Mapa przedmiotów - w tym exo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi