Ignachinio Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Wykonuje właśnie misję na zdobycie SWD... Fajnie mam je i nagle wojacy stają się wrogami. Tak ma być? Czy coś źle robię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 W opisie zadania jest wzmianka aby nie zauważył Cię dowódca posterunku. Po odnalezieniu SWD musisz uciec po cichu przez płot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 A ok, a jak to zrobić skoro natychmiast jak spadam na ziemie. Wyskakuje mi komunikat że mają mnie zabić? Lepiej robić to w dzień czy w nocy? Rozumiem, że powinność od razu też staje się wroga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi