Jump to content

Fan Film - STALKER: Serce Zony (RedHorizontStudio)

Recommended Posts

Podobało mi się, czekam na więcej :thumbsup: kilka uwag: trochę za dużo jak dla mnie muzyki i efektów stalkera - za dużo w sensie za często. Jedna kwestia techniczna: z tłumika nie ma rozbłysku przy strzelaniu.

@pronx18 - nie będę krytykowała bo nie jestem krytykiem. Podobał mi się wasz filmik. Fajny pomysł, i jak na amatorszczyznę, fajnie zrobiony.

Snork - cudny, cudny, cudny! Świetnie zagrana rola  :thumbsup: . Może w następnym filmie umieścicie Pseudogiganta albo Pijawę  :smile:

Napisałeś, że kręcicie teraz o bandytach, a ja jestem ciekawa, jak poradzilibyście sobie ze sceną zbiorową, np. w Barze?

Podobały mi się efekty "przetransportowane" z gry, a co do muzyki to mi niespecjalnie przeszkadzała.

Trzymam kciuki za was. Pochwal się kolejnym dziełem  :biggrin:

Z innymi mutantami to pewnie problem, bo potrzebna byłaby już konkretna charakteryzacja. Snork to w końcu typ na czworaka + maska :tongue: Co do sceny w barze...wszystko fajnie, ale jeśli czytałaś napisy końcowe to można naliczyć bodajże 4 osoby biorące udział w produkcji. Fani Stalkera nie rosną na drzewach jak gimbusy z ich CoD :devil: Jeśli uda się chłopakom zebrać większą ekipę to może być nieźle, bo montaż zrobiony całkiem przyzwoicie a i fabuła ciekawa.

To prawda, że scena zbiorowa może być wyzwaniem, ale zaczynają się wakacje i nie będzie trudno o statystów (mogą być gimbusy :blush: ).

Rozumiem, że do roli Pseudogiganta potrzebny będzie zapaśnik sumo, ale do roli Pijawy wystarczy chyba tylko czerwona, gumowa rękawica założona na twarz  :biggrin: , czerwone rajstopy... no i wyszli mi "Faceci w rajtuzach" :dry:

Zresztą, chłopaki mają bujną wyobraźnię, więc poradzą sobie :thumbsup: . 

Nie potrzeba nam nikogo do grania mutantów tylko wystarczy komputerowo zrobić :D

Co myślicie, żeby nagrać jeszcze raz stalkera w tym miejscu gdzie był początek filmu? Niezła była miejscówka, a myślę, że jeszcze raz można byłoby tam coś nagrać ciekawego.

BTW. Montażem i efektami zajmuje się ja(ten co opowiadał kawał w filmie :P), więc dzięki kfiat :)

Tu możecie zobaczyć nieudane sceny z naszego filmu:

https://www.youtube.com/watch?v=Fz1lmN-ppJA

Edited by pronx18