pronx18 Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Zapraszam wszystkich miłośników stalkera i post-apokaliptycznych klimatów, do obejrzenia naszego krótkiego filmu o wspaniałej grze S.T.A.L.K.E.R.Wkrótce będzie następny film tyle, że o bandytach w filmie :)Enjoy.http://www.youtube.com/watch?v=_T-cFTvqDKIZapraszam do oceniania i krytykowania na youtube :D 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Podobało mi się, czekam na więcej :thumbsup: kilka uwag: trochę za dużo jak dla mnie muzyki i efektów stalkera - za dużo w sensie za często. Jedna kwestia techniczna: z tłumika nie ma rozbłysku przy strzelaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pronx18 Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Cieszę się, że się podobało :)Sam to potem zauważyłem, że jakoś za dużo jest muzyki w filmie ale to w końcu amatorka jest :DWielkie, dzięki za krytykę i porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellow Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 @pronx18 - nie będę krytykowała bo nie jestem krytykiem. Podobał mi się wasz filmik. Fajny pomysł, i jak na amatorszczyznę, fajnie zrobiony. Snork - cudny, cudny, cudny! Świetnie zagrana rola :thumbsup: . Może w następnym filmie umieścicie Pseudogiganta albo Pijawę Napisałeś, że kręcicie teraz o bandytach, a ja jestem ciekawa, jak poradzilibyście sobie ze sceną zbiorową, np. w Barze? Podobały mi się efekty "przetransportowane" z gry, a co do muzyki to mi niespecjalnie przeszkadzała. Trzymam kciuki za was. Pochwal się kolejnym dziełem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Z innymi mutantami to pewnie problem, bo potrzebna byłaby już konkretna charakteryzacja. Snork to w końcu typ na czworaka + maska Co do sceny w barze...wszystko fajnie, ale jeśli czytałaś napisy końcowe to można naliczyć bodajże 4 osoby biorące udział w produkcji. Fani Stalkera nie rosną na drzewach jak gimbusy z ich CoD :devil: Jeśli uda się chłopakom zebrać większą ekipę to może być nieźle, bo montaż zrobiony całkiem przyzwoicie a i fabuła ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellow Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 To prawda, że scena zbiorowa może być wyzwaniem, ale zaczynają się wakacje i nie będzie trudno o statystów (mogą być gimbusy ).Rozumiem, że do roli Pseudogiganta potrzebny będzie zapaśnik sumo, ale do roli Pijawy wystarczy chyba tylko czerwona, gumowa rękawica założona na twarz , czerwone rajstopy... no i wyszli mi "Faceci w rajtuzach" Zresztą, chłopaki mają bujną wyobraźnię, więc poradzą sobie :thumbsup: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudkudak Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Co do pijawki - pronx, zobacz juchociąga na stalker.pl ;) Moje zdanie znasz enyłej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pronx18 Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 (edytowane) Nie potrzeba nam nikogo do grania mutantów tylko wystarczy komputerowo zrobić :DCo myślicie, żeby nagrać jeszcze raz stalkera w tym miejscu gdzie był początek filmu? Niezła była miejscówka, a myślę, że jeszcze raz można byłoby tam coś nagrać ciekawego.BTW. Montażem i efektami zajmuje się ja(ten co opowiadał kawał w filmie :P), więc dzięki kfiat :) Tu możecie zobaczyć nieudane sceny z naszego filmu:https://www.youtube.com/watch?v=Fz1lmN-ppJA Edytowane 4 Czerwca 2013 przez pronx18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi