czernobyl10 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Dla wszystkich fanów na platformie STEAM jest darmowa gra typu Diablo. Możliwość gry solo, coop. Grafika przyjemna trudność zależy od nas. Można tak jak w Diablo grać kilkoma klasami bohaterów. Wystarczy założyć konto na Steamie i pobrać grę z http://store.steampowered.com/app/238960/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Na razie doszedłem do pierwszego miasta i gra wydaje się być całkiem przyjemnym hack`n`slash-em. Przypomniały mi się dawne czasy kiedy całymi dniami tłukłem w Diablo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Tak samo, siedziałem całe dnie przy Diablo 2. Teraz ta gra umarła, praktycznie wszyscy gracze przerzucili się na Diablo 3. Na steamie jest całkiem sporo darmowych gierek, niektóre mogą okazać się dobre i warto pobrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi