suchy1280 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Witam, utknąłem z zadaniem u Sidora nie mogę znaleźć czerwonych macek, wie może ktoś jak się nazywają w plikach żeby dodać do zadania ? Nie mam siły dłużej szukać. Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Witam, utknąłem z zadaniem u Sidora nie mogę znaleźć czerwonych macek, wie może ktoś jak się nazywają w plikach żeby dodać do zadania ? Nie mam siły dłużej szukać. PomocyA z jakiego to moda te twoje macki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Z Mastera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi